Wie zijn wij

Keesen Actuarissen is gespecialiseerd in actuariële dienstverlening en advisering over pensioenen.

Wij richten ons op de zakelijke markt op Curaçao, Aruba, Sint Maarten en de BES-eilanden. Veel toonaangevende bedrijven en instellingen hebben Keesen Actuarissen gekozen om hen te ondersteunen en adviseren op pensioengebied. Directeuren-aandeelhouders vragen Keesen Actuarissen om hun pensioen te optimaliseren. Pensioenfondsen en verzekeraars weten Keesen Actuarissen te vinden voor actuariële en strategische advisering.

Onze adviseurs hebben toegevoegde waarde voor u op de eerste plaats staan. Onze ruime ervaring op internationaal en lokaal gebied stellen wij graag tot uw dienst. Wij zijn onafhankelijk en ontvangen geen commissie van verzekeraars. Wij komen op voor úw belang!

Wij staan midden in de lokale gemeenschap en dragen daarin ons steentje bij. Keesen Actuarissen is tevens onderdeel van een internationaal netwerk van actuarissen en pensioenadviseurs. 

Op deze wijze zijn wij steeds op de hoogte van de laatste (internationale) ontwikkelingen en weten wij als geen ander hoe deze lokaal toe te passen. U krijgt bij ons betrouwbaar advies, persoonlijke aandacht en bovendien spelen wij flexibel in op uw wensen.

KEESEN ACTUARISSEN

Snipweg 26, Curaçao

Telefoon:(+599 9) 738-4651
Cellular:(+599 9) 670-8154
Fax:(+599 9) 738-4652

Copyright © 2024 | All rights reserved. Design and development by Profound