Pensioenadvies

voor bedrijven en instellingen

Heeft uw bedrijf of instelling nog geen pensioenregeling? Of is er wel een pensioenregeling en maakt u zich zorgen om de kosten? Of heeft u of uw personeel te weining inzicht in de (on)mogelijkheden? Dan is het tijd om een keer vrijblijvend kennis te maken met de adviseurs van Keesen Actuarissen.

Zij zoeken de meest geschikte regeling voor u, geven u en uw personeel het nodige inzicht, onderhandelen de beste verzekeringstarieven en voorwaarden, besparen op pensioenkosten en stellen pensioenreglementen op.

Vanuit een zeer uitgebreide kennis van internationale en lokale pensioenen zoeken wij naar de beste pensioenoplossing voor u en uw personeel. Dus betaalbaar, maar toch een goede arbeidsvoorwaarde. Wij zijn als geen ander in staat om de beslissingen die u daarbij moet nemen in een voor u begrijpelijke taal te presenteren.

Ook zijn wij toonaangevend op het gebied van actuariële waarderingen in het kader van International Financial Reporting Standards (IFRS). Steeds meer bedrijven moeten hun pensioenkosten conform deze complexe regels rapporteren. Wij leveren u een rapport aan waarin alle gegevens benodigd voor uw IFRS jaarrekening overzichtelijk in vermeld staan. Onze tarieven zijn hierbij zeer concurrerend.

KEESEN ACTUARISSEN

Snipweg 26, Curaçao

Telefoon:(+599 9) 738-4651
Cellular:(+599 9) 670-8154
Fax:(+599 9) 738-4652

Copyright © 2024 | All rights reserved. Design and development by Profound