Pensioenadvies

Voor Directeuren-Aandeelhouders

Bent u directeur-aandeelhouder van een bedrijf? Dan is pensioen dubbel belangrijk voor u! Enerzijds is pensioen voor u een belangrijk fiscaal stuurinstrument. Niemand wil immers te veel belasting betalen.

Anderzijds is pensioen van belang om het later echt rustiger aan te kunnen doen. Maak gerust een afspraak met ons om zonder verdere kosten een keer over uw pensioen te praten. Wij zijn er van overtuigd dat u daar geen spijt van krijgt. En misschien kunnen wij u wel onnodige uitgaven besparen!

Voor uw eigen jaarrekening heeft u wellicht een pensioenberekening nodig? Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste lokale fiscale ontwikkelingen en zorgen er voor dat u niet te veel belasting betaalt. Daarbij hanteren wij zeer concurrerende tarieven. Maar ook als u een pensioenbrief nodig heeft, of het risico van overlijden of arbeidsongeschiktheid wilt verzekeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u al een pensioenpolis bij een verzekeraar, of overweegt u die te nemen? Laat ons er vrijblijvend naar kijken, wellicht zien we mogelijkheden voor verbetering van de voorwaarden of verlaging van de kosten.

Neem gerust contact met ons op, het eerste gesprek is altijd gratis!

KEESEN ACTUARISSEN

Snipweg 26, Curaçao

Telefoon:(+599 9) 738-4651
Cellular:(+599 9) 670-8154
Fax:(+599 9) 738-4652

Copyright © 2024 | All rights reserved. Design and development by Profound